nové férová móda.jpg
Dodání i na Slovensko
Možnost bezplatného vrácení 
Odeslání do dvou dnů
logo_posta.jpg

Aktuality



Dun Dun v Litoměřicích
TukTuki na akci

Objednávky od tonlé
objednání zboží

Dubnový MINT market
TukTuki na akci

MINT market
TukTuki na akci

Novinky od Liz Alig
novinky v e-shopu

Novinky od TukTuki

Chcete dostávat informace o novém zboží, akcích a dalších aktualitách z TukTuki? Přihlaste se:
Zadáním svého e-mailu souhlasíte se zpracováním Vaší e-mailové adresy pro zasílání newsletteru TukTuki. Více se dozvíte tady.

 

.
TukTuki je registrováno u Úřadu pro ochranu osobních údajů (č. 00055746/001) , takže se nemusíte bát nevyžádaných spamů či zveřejnění informací o Vás.

Pokud máte zájem o zasílání TukTuki newsletteru, zadejte svůj e-mail do políčka v levém sloupci. Zadáním svého e-mailu souhlasíte se zpracováním Vaší e-mailové adresy pro zasílání newsletteru TukTuki. Vaše e-mailová adresa bude v bezpečí, bude uložena na serveru Webgarden, jehož podmínky zacházení s osobními údaji najdete zde. Adresa nebude poskytnuta nikomu dalšímu kromě služby MailChimp, kterou pro zasílání newsletterů používám. Svůj souhlas s uchováním e-mailu máte právo kdykoliv odvolat, a to kliknutím na "unsubscribe" v zápatí kteréhokoliv newsletteru.

Údaje o Vás, které zadáte při nákupu (jméno, adresa, e-mail, telefon), uchovávám a zpracovávám po dobu deseti let. Ani tyto údaje nejsou předávány třetím osobám a jsou uchovávány a zpracovávány pouze aby sloužily jako podklad pro případnou finanční kontrolu. Údaje jsou uchovávány na serveru Webgarden, který využívám pro správu webu a jsou zpracovávány pouze elektronicky. K vytváření faktur využívám službu Fakturyonline.

Kdykoliv máte právo zjistit, 
jaké osobní údaje o Vás zpracovávám a požádat o jejich opravu. Dále máte právo požádat o výmaz osobních údajů, právo podat námitku proti zpracování osobních údajů a právo na omezení zpracování osobních údajů.
 
TukTuki, férová móda
www.tuktuki.cz
info@tuktuki.cz
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one